Μια εβδομάδα εργασίας μπορεί να σου προσφέρει πολλά από μόνη της. Πόσο μάλλον μια εβδομάδα εργασίας στο Alexander College!

Η εβδομάδα μου ξεκίνησε με μια ξενάγηση στο κτήριο. Ένα σύγχρονο κτήριο με διαφορετικές αίθουσες για κάθε κλάδο και επαγγελματικό εξοπλισμό. Το προσωπικό ήταν πάρα πολύ πρόσχαρο, ευγενικό και φιλόξενο. Από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου, με βοηθούσαν με ό,τι χρειαζόμουν και με καθοδήγησαν να ολοκληρώσω με επιτυχία αυτά που μου ανατέθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εργασίας. Συνάντησα ένα φιλόξενο, οικείο και ήρεμο περιβάλλον εργασίας όπου όλο το προσωπικό διεκπεραίωνε τα καθήκοντά του.

Η εμπειρία ήταν μοναδική! Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, όχι μόνο για τον κλάδο που θέλω να ασχοληθώ, αλλά και πράγματα που θα με βοηθήσουν στην καθημερινότητά μου και στο σχολείο, αφού πλέον μπορώ να βλέπω γεγονότα από άλλες οπτικές γωνίες. Δηλαδή, στο ερευνητικό κέντρο έμαθα τις διαφορές της είδησης και της έρευνας, πώς να χρησιμοποιείς το διαδίκτυο για έρευνες καθημερινότητας, και ποιά άρθρα και πηγές θεωρούνται πιο αξιόπιστα και αντικειμενικά. 

Συγχρόνως, στο τμήμα marketing/design έμαθα το σκεπτικό πίσω από τα δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω ένα μέρος της βιντεοσκόπησης του promo video τους.

Αυτή την εβδομάδα, ανακάλυψα νέες πτυχές του εαυτού μου και πήρα μια γεύση του τι πάει να πει πανεπιστήμιο και τι πάει να πει δουλειά. Νιώθω πολύ ικανοποιημένη με την απόφασή μου να έρθω στο Alexander College. 

Είμαι σίγουρη ότι το εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι μια πολύ καλή επιλογή πανεπιστημίου για όσους επιλέξουν να σπουδάσουν στην Κύπρο. Οι φοιτητές είναι πολύ τυχεροί που θα έχουν δίπλα τους το προσωπικό του Alexander να τους στηρίζει και να τους βοηθά σε ό,τι χρειαστούν κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων.

Τέλος, αν σας δοθεί η ευκαιρία για εβδομάδα εργασίας στο Alexander College / Alexander Research center, μην τη χάσετε. Αξίζει!