Η οικογένεια είναι ένας ζωντανός οργανισμός που μεγαλώνει, αναπτύσσεται (όπως και τα μέλη του), μέσα από βιώματα, εμπειρίες, επιτυχίες και αποτυχίες. Σ’ αυτή τη «διαφορετική συνέντευξη», συγγενικά πρόσωπα των φοιτητών μας, μιλούν για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους και πώς αυτή διαμορφώθηκε κατά τη μετάβασή τους, από τη μέση εκπαίδευση, στις σπουδές τους στο Alexander College. Είναι αυτοί που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, σ’ αυτό το ταξίδι για κατάκτηση της γνώσης.

Πώς η «οικογένεια» του Alexander, υποδέχεται τα μέλη της, και πώς αυτά τα άτομα αλλάζουν μέσα από την ουσιαστική σχέση που δημιουργείται;

Γιατί όπως είπαμε, η οικογένεια, είναι ζωντανός οργανισμός… διδάσκει, διαπλάθει προσωπικότητες, αμφισβητεί, αμφισβητείται, δοκιμάζεται…!

Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο στην οικογένεια του Alexander College, τη 2η οικογένεια των φοιτητών μας!

Με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν – λόγω της αρνητικής συγκυρίας της πανδημίας – σας περιμένουμε για μια νέα ακαδημαϊκή χρονιά, η οποία εννοείται θα είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά και ωραίες φοιτητικές εμπειρίες. Το στοίχημα στην υγεία, αλλά και στην κατάκτηση της γνώσης, θα το κερδίσουμε μαζί, ενωμένοι, σαν οικογένεια!

#diplasou