Γίναμε μέλος της ΠΟΦΕΝ!  

Το 2021 είναι σταθμός στην πορεία του SUAC, γιατί παρόλο που οι συνθήκες είναι δύσκολες, πετύχαμε να γίνει πραγματικότητα ένα όραμα το οποίο ξεκίνησε τις προηγούμενες ακαδημαϊκές χρονιές. Γίναμε μέλος της ΠΟΦΕΝ! Εγώ είμαι για 2η φορά μέρος του SUAC και βλέπω ότι υπάρχει άψογη συνεργασία με τους υπόλοιπους συμφοιτητές μου. Ακόμα και οι διαφωνίες, που είναι αναμενόμενο να υπάρχουν, μας κάνουν πιο δημιουργικούς, γιατί κάνουμε μια ωραία συζήτηση. Με μια παύση τώρα λόγω της πανδημίας, που είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο, έχω να πω ότι διασκεδάζουμε όταν πρέπει, προσφέρουμε προς τη φοιτητική κοινότητα όταν το χρειάζεται, συμμετέχουμε σε φιλανθρωπικές δράσεις και προσπαθούμε να προωθούμε τα φοιτητικά ζητήματα που προκύπτουν.

  …στο SUAC είμαστε «οικογένεια»  

Μέσω της Φοιτητικής Ένωσης χτίστηκε μια μεγάλη παρέα. Είμαι στο δεύτερο χρόνο των σπουδών μου και όσο περνά ο καιρός καταλαβαίνω πόσο δεθήκαμε στο πρώτο έτος, παρόλο που μείναμε μακριά για αρκετό καιρό. Αυτά τα χρόνια, με τη συμμετοχή μου στο SUAC, βρήκα κατανόηση και αγάπη, βρήκα στήριξη σε ό, τι κι αν χρειάστηκα. Συνεχίζω να είμαι ενεργή γιατί θέλω ο κάθε φοιτητής να νιώσει τί πάει να πει ότι στο SUAC είμαστε «οικογένεια». Αυτό που πήρα θέλω να το μεταδώσω και στους επόμενους. Ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, όπου όλοι μαζί θα κτίσουμε κοινές φοιτητικές αναμνήσεις.

Άντρεα Δημητρίου
Απόφοιτη κλάδου Νομικής

  Υ.Γ 4: Λείπετε μου.  

Πλέον απόφοιτη του Alexander College όλα είναι διαφορετικά. Μέσα στην καθημερινότητα μου υπάρχουν πολλές στιγμές που με κάνουν να νοσταλγώ όλα όσα έζησα τρία υπέροχα χρόνια στο Alexander College. Όσοι όμως δεν βίωσαν τι εστί να είσαι μέλος της «οικογένειας» Alexander College, ό, τι και να πούμε δεν θα καταλάβουν γιατί όλοι αγαπάμε τόσο πολύ αυτό τον χώρο.

Οι αμέτρητες αναμνήσεις που περιτριγυρίζουν το μυαλό μου, με κάνουν να νιώθω ακόμα φοιτήτρια, γιατί το δέσιμο που υπήρχε με όλους, δεν σε αποχωρίζεται τόσο εύκολα. Άλλες στιγμές εύχομαι όλο αυτό το ταξίδι να με συντρόφευε περισσότερο στην ζωή μου, όμως τα πιο ωραία κάποτε τελειώνουν και το μόνο που έχεις να θυμάσαι είναι οι αναμνήσεις που είναι καλά φυλαγμένες μέσα στην καρδιά σου.

Ως απόφοιτη και πρώην πρόεδρος, δεν μπορώ να βρω λόγια να χαρακτηρίσω τα όσα βίωσα κατά τη διάρκεια των σπουδών μου. Όλα μου λείπουν, τα γέλια οι φωνές ακόμα και τα κλάματα. Κάθε ξεχωριστή και μοναδική στιγμή. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, τα κάναμε ΜΑΖΙ, σαν οικογένεια. Όλοι μεταξύ μας ενωμένοι, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που βρίσκαμε στο δρόμο μας.

Για ακόμα μια φορά οι λέξεις είναι τόσο λίγες για να χωρέσουν όσα θα μπορούσα να γράφω ώρες για την οικογένεια Alexander College. Εύχομαι κάθε στιγμή να είναι μοναδική για όλους σας, τα όσα χτίσαμε μαζί ποτέ να μην χαλάσουν και να έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες και στιγμές αλλά πάντα να θυμάστε …Το Alexander College και Φοιτητική Ένωση Alexander, ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα σου, ακόμα κι αν αποφοιτήσεις.

Υ.Γ 1: Σαν σήμερα ήμασταν στην Πάφο στην διήμερη που πήγαμε. Ας εν καλά το instagram που μας κάμει τζαι κανένα throwback
Υ.Γ 2: Σαν εχθές γίναμε ρεζίλι στον Κρίκο.
Υ.Γ 3: Πάλε έφκικα εκτός ορίου λέξεων.
Υ.Γ 4: Λείπετε μου.
Υ.Γ 5: Τα φιλιά από απόσταση γιατί έχουμε κορονοϊό και ελπίζω να σας δω σύντομα.

  …θυμάμαι την άψογη συνεργασία που είχαμε μεταξύ μας!  

Θυμάμαι ακόμα το άγχος που είχα όταν περίμενα τα αποτελέσματα των εκλογών.. ήθελα τόσο πολύ να εκλεγώ, να προσφέρω, να συσπειρώσουμε τη Φοιτητική Ένωση και να ελκύσουμε κοντά μας τη φοιτητική κοινότητα, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε όλοι ωραίες φοιτητικές αναμνήσεις. Δεν θα ξεχάσω τους τσακωμούς μας, ακόμα και για τα πιο απλά, λόγω της πίεσης που είχαμε όταν διοργανώναμε εκδηλώσεις… τη μέρα της τσικνοπέμπτης που τρέχαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να γίνουν όλα στην εντέλεια, θυμάμαι την άψογη συνεργασία που είχαμε μεταξύ μας, θυμάμαι το Φίλιππο που εμφανίστηκε ντυμένος μπανάνα(!) – έχω το φωτογραφικό υλικό για όποιο θέλει να το δει! Περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές, εκεί έμαθα και μάθαμε πώς να συνεργαζόμαστε σωστά με άλλους, είτε συμφωνούμε μαζί τους, είτε διαφωνούμε. Ακόμα και όταν διαφωνούμε, πλέον ξέρω ότι διαφωνούμε για να πετύχουμε έναν κοινό σκοπό! Γι’ αυτό πρέπει να συζητούμε και να επικοινωνούμε!

  …είναι ένα «σπίτι», μια «οικογένεια» και νιώθω στα αλήθεια πολύ περήφανη που αποφοίτησα από αυτό  

Η καλύτερη περίοδος στη ζωή κάθε ανθρώπου είναι τα φοιτητικά χρόνια. Θυμάμαι τα φοιτητικά μου χρόνια στο Alexander College. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν να βρίσκομαι σπίτι μου. Τον τελευταίο χρόνο των σπουδών μου ήμουν μέλος της Φοιτητικής Ένωσης του AC. Πραγματικά, θυμάμαι ότι ένιωθα πολύ περήφανη, γιατί, όχι μόνο εκπροσωπούσα το πανεπιστήμιό μου, αλλά παράλληλα, μπορούσα να μοιράζομαι τις ιδέες μου και τις γνώσεις μου με τους υπόλοιπους συμφοιτητές μου, έτσι ώστε να διοργανώνουμε δράσεις από κοινού, ως Φοιτητική Ένωση. Θυμάμαι, επίσης, ότι δυσκολευτήκαμε πολύ μέχρι να διοργανώσουμε τις πρώτες εκδηλώσεις, αλλά στο τέλος μάθαμε όλοι να είμαστε πιο οργανωμένοι. Έχω πολλές αναμνήσεις, που μπορώ να θυμηθώ, αλλά αρκεί να πω ότι το Alexander College, δεν είναι απλά ένα πανεπιστήμιο. Είναι ένα «σπίτι», μια «οικογένεια» και νιώθω στα αλήθεια πολύ περήφανη που αποφοίτησα από αυτό.